Hur hittar man goa och glada tjejer?

Hej! När jag vaknar med morgonstånd tänker jag på en ung kvinna i kassan på Systembolaget.. Har ingen flickvän och känner mig ensam... behöver goda råd ifrån en kvinna. / Fredrik
Har samma problem som Fredrik här ovan, hur ska jag göra för att få en go och gla' tjej? Eller finns det något sätt att bli av med det här nedrans morgonståndet? känns som det skrattar mig rakt opp i ansiktet... är desperat!!! du måste svara!! / Leif
Hej igen, min ovanstående fråga handlar i första hand om sexualitet och saknad efter kvinnlig ömhet. Jag vill inte betala för sex. / Fredrik

Först och främst är jag osäker på om era problem ligger i själva "träffandet" av tjejer eller att behålla en påbörjad relation. Men jag svarar på frågan utifrån att ni behöver råd om hur man ska träffa/hitta goa' & gla'a tjejer!
1. Träffar ni tjejer? Om ni aldrig umgås eller befinner er på ställen där det finns tjejer är det inte så konstigt om ni inte hittar en partner. Till exempel om ni jobbar på en mansdominerad arbetsplats, och går hem direkt efter jobbet, käkar och spenderar kvällen hemma och de enda kvinnorna ni stöter på är de i affärerna så kan det nog bli ganska omöjligt att hitta en partner.
2. Vad är det för kvinna ni vill träffa? Vill ni ha en som gillar att skaka på rumpan (dansa) så är det antagligen på dansställena ni träffar henne. Och antagligen inte vid bardisken, utan ut på dansgolvet och skaka på rumpan du med. Du kanske kan hitta den rätte på salsalektioner? Vill ni träffa en blyg viol kanske hon inte går ut på dansställen utan snarare gömmer sig bakom datorskärmen.
Det gäller inte bara att befinna sig på ställen där tjejerna är, utan kanske också själv visa upp det ni uppskattar hos en tjej. Vill ni ha en väldoftande fräsching, ja då vill hon nog ha detsamma. Vill ni ha en med glatt humör, så charmas hon antagligen inte av surmulna ansikten.
3. De flesta tjejer är inte som killar. I alla fall vad jag fått erfara. När man försöker argumentera för at man inte tycker det är så charmigt när killar är för på får man ofta svar från killar att de absolut inte skulle misstycka om en tjej lutade sig över honom och sa "Fan vad du är läcker, ska vi gå hem till dig eller mig?". Jag skriker "PERVOOOO" i mitt huvud när sådant händer mig. Vissa tjejer uppskattar det säkert, men var kanske lite försiktig med det. Ha normala, intelligenta konversationer, men bli ingen besserwisser, det är det få som uppskattar. Tala om henne, tala om intressen, tala om saker som får både dig och henne att stråla. När ni ska skiljas åt, om hon verkar intresserad, fråga om hennes nummer och säg vad du har uppskattat med henne under kvällen. Ring om du är intresserad, men tracka inte henne om hon verkar avvisande.
4. Hur fräsch är du? Ovan talade jag om att om ni vill träffa en fräsching får ni själva också vara fräscha, men faktum är att det nog gäller i alla lägen. En morgondusch VARJE morgon går på fem minuter, deo borde vara självklart. Om du har rakat ansikte, se då till att underhålla det bra om du inte har en jäkligt fin och jämn skäggstubb. Hur ofta tvättar du kläderna? De flesta killar kan nog inte använda en t-shirt mer än en dag utan att den blir lite unken, och vissa luktar alltid sur svett framåt kvällen. Man kan inte styra hur kroppen fungerar, men man kan styra hur man hanterar "problemen" som dyker upp. Vet du med dig att du har ett tungt arbete eller bara svettas mycket ändå, ha med dig en extra t-shirt och deo så du kan köra en raggardusch om det skulle behövas. Tvätta av dig på jobbetoan och ta ny deo och tröja innan du lämnar jobbet. Håll även koll på strumporna, jag tror inte att någon kan gå en hel dag utan att de luktar lite, speciellt inte om man har arbetsskor på sig. Gamla slitna dojjor är inte heller så charmigt. Glöm inte heller bort andedräkten! För mig är det väldigt viktigt, jag skulle inte vilja kyssa ett osande gap. Sköt munhygien med tandborste, tandtråd och tandläkare. Ofta får man dålig andedräkt av kaffe och stark mat, men det är självklart inte enda källorna. Ta ett tuggummi lite då och då, eller skölj noga med vatten efter mat och dryck.
5. Hur fräscht är ditt hem? Dra över toan en gång i veckan, dammsug var tionde dag (om du inte har husdjur - då kan det behövas oftare), vädra på morgonen och byt lakan ofta. Toalett och kök dömer jag på direkten. Har en person en sunkig toa eller ett svinigt kök så har jag faktiskt jäkligt svårt att bli attraherad. Du vet aldrig när en pangbrud kan komma inspringande i din lägenhet, så var alltid redo för besök. Det är självklart att de flesta kan acceptera några kläder här och var, en kopp på ett bord osv när man kommer på oväntat besök, men skitiga kalsonger på golvet och bajs i toan är aldrig riktigt ursäktat.
6. Kan du laga mat? Om inte - lär dig. Vem skulle bli lockad att kasta sig in i ett förhållande där det från första stund är bestämt att tjejen ska bli din nya mamma som städar, tvättar och står vid spisen dagarna i ända? Inte jag. Det finns massor av enkla rätter, och det är faktiskt inte särskilt svårt att lära sig att laga 10-20 rätter. Köp en kokbok med vanlig svensk mat och börja öva. Glöm inte grönsakerna!
Övrigt:
Desperation lyser igenom. Försök att inte hela tiden leta och försöka fånga tjejer, slappna av så kommer de förhoppningsvis till dig istället. Killar som är för "på" är bara jobbigt.
Låtsas att du alltid ska på dejt. Om du skulle springa på en going på ICA, så är det troligare att hon hälsar nästa gång och så småningom kanske blir mer bekant än om du är sunkig första gången hon ser dig.
Var glad och lättsam - men ha även kunskapen att vara allvarlig när det behövs.


Nu har jag skrivit en hel uppsats känns det som, men ämnet känns långt ifrån uttömt.
Diskutera vidare i kommentarsfältet om ni har något att tillägga!


Tack för svaret och dina tips.
Tack för svaret och dina tips. Den första delen i ditt svar är mitt stora dilemma, då jag saknar kvinnliga arbetskamrater eller vänner. Jag är välvårdad, har en välstädad lägenhet och har en öppen personlighet. Men jag är inte hantverkare, IT-konsult eller macho-kille...
/ Fredrik
Tur för dig att du varken är hantverkare, IT-konult eller macho-kille skulle jag säga, det är inte sådana män jag söker i alla fall. Vad du än jobbar med så är det inte det det hänger på. Om kvinnan bara är intresserad av välfärd och status kanske det inte är kvinnan du vill ha, utan snarare en som älskar dig och trivs i ditt sällskap och med din personlighet? Så länge du trivs i din livssituation eller åtminstone gör ditt bästa för att kunna trivas är det nog så attraktivt.
Träffar man inga kvinnor i sin vanliga lunk så får man förändra. Det finns många som säger att de inte vill ändra på sig själv eller göra uppoffringar för en annan, men att ändra sig själv och sitt eget liv är det enda man har makt att göra. Skaffa ett gymkort och hälsa snabbt och trevligt med ett stort leende när det passar. Gynnar dig både psykiskt och fysiskt och du utsätter dig själv för fler möten med främlingar. Detta är väl det enklaste att göra på egen hand. Har du någon schysst polare så fråga om ni inte kan hitta på fler saker tillsammans, typ gå ut på krogen bara ni två så ni har möjlighet att vara sociala med andra. Sätt er tillsammans med ett tjejgäng i er ålder och flirta men bli inte för påtvingade. Har du en singelpolare så fråga om ni inte kan ut och ragga på något ställe tillsammans. Ibland finns det klubbar bara för singlar, och då är ju alla sökande. Till dem kan du även gå själv såklart. Andra saker du kan göra på egen hand är att börja en kvällskurs, gå på vernissage, lär dig dansa som jag nämnt ovan. Försök komma på sociala sammanhang dit man kan gå själv. Givetvis ska du inte gå dit utan något som helst intresse för aktiviteten, utan hitta saker du är intresserad av. Kanske börja i något korpenlag i en sport du trivs med.
Slutligen kommer ett boktips som jag läst om men inte läst själv: Marie Hagberg - Handbok för singelmän - dejtingcoachens hetaste tips

Kommentarer/frågor
Postat av: Fredrik

Tack för svaret och dina tips.

Den första delen i ditt svar är mitt stora dilemma, då jag saknar kvinnliga arbetskamrater eller vänner.

Jag är välvårdad, har en välstädad lägenhet och har en öppen personlighet.

Men jag är inte hantverkare, IT-konsult eller macho-kille...2011-07-07 @ 22:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback